Vardagen

Igår var det då dags att återgå till vardagen. Milton och Fredrik spenderade dagen på Miltons nya förskoleavdelning Ängen, det gick bra och idag var han där själv. Han hade varit lite trött efter lunch, men det är väl inte så konstigt när han haft ledigt i sju veckor!;) Jag tror det kommer bli jättebra och han kommer nog växa ytterligare lite när han får lite mer nya utmaningar där. Han har växt massor bara nu under sommaren och över lag sen Elis kom. Det är så härligt med Milton och Elis de tycker redan så mycket om varandra och det blir bara mer och mer tydligt ju äldre Elis blir. 
 
Elis blev för övrigt sex månader i lördags! Hej och hå vad det går! Han hänger med på det mesta och är då oftast rätt nöjd. Men han är som sin bror, riktigt viljestark och han blir lätt uttråkad om det inte händer något. Precis som Milton har han också varit väldigt intresserad av mat, men senaste veckan har intresset svalnat lite. Kanske är det någon tand som bråkar eller att jag ökat på portionerna lite. Hur som helst så tar vi det lite långsammare, men målet är ändå att sluta amma när han är runt åtta månader. Men det där med amning och att sitta fast i någon kräver nog ett eget inlägg.
 
Med vardagen kommer ju också att Fredrik börjar jobba och då också kvällsveckorna. Men jag har räknat ut att det är typ tio kvällsveckor kvart tills han går hem på föräldraledighet så jag ska nog överleva.
 
Annars så försöker jag komma igång med träning och bra mat. Andra dagen utan socker idag, det har varit för mycket socker ett tag nu! Det känns skönt att vara igång, idag så tog jag en löptur(lunkade) runt kvarteret för första gången sen Elis föddes det kändes väldigt bra!:)
 
Vi väntar också på bygglovet, han på byggnadskontoret trodde vi skulle ha det i början av augusti, men nu är det minsann mitten av augusti. Så vi hoppas verkligen vi har det i dagarna för vår snickare står i startgroparna!;) Det ska bli så spännande och kul, förmodligen lite jobbigt också att bo i ett byggkaos!;) 
 
Men det blir nog en bra höst det här!:) 

Kommentera här: