Påsken

Så var det slut på påsken och jag har avverkat två jobbdagar. Ledigheten gick på tok för fort och jag kände mig inte riktigt så där utvilad som jag önskat att jag skulle göra. Jag hade hoppats på fler sovmornar men det blev inte så då övriga familjemedlemmar(utan att hänga ut någon;)) inte riktigt sammarbetat och förstod hur mycket jag var i behov av detta. Men till helgen har de lovat! 
 
Men jag är inte bitter!;) Vi hann i alla fall med att göra massor av saker och lite energi har jag i alla fall fått av det och det fina vädret. I fredags var de lunch hos mormor och morfar, efter lunch och fika åkte vi förbi Miltons farmor och farfar och hann med att leka en stund med Miltons kusiner, faster och Daniel. På lördagen var vi mest hemma och pysslade, på kvällen tänkte jag och Fredrik inviga nya grillen, det blev en sen grillning då Milton vägrade sova. I söndags åt vi lunch hos Miltons farmor och farfar och efter lunch lämnade jag och Fredrik honom där och åkte och kollade på Påskspelet som visas i Insjöns Missionskyrka. Så nu har vi sett det och det var bra. När vi kom hem var Pontus, Carro och Gustav förbi en sväng och Gustav, vilket litet charmtroll!:) Tänk att Milton var lika liten vid den här tiden förra året, det går verkligen inte att förstå!;) I måndags var vi mest ute och på eftermiddagen kom Jon och Ylva och fikade. Det blev faktiskt första fikan på altanen för i år, men det får gärna bli fler!;) Och sen helst på nya altanen givetvis.

Sammanfattningsvis en riktigt trevlig påsk!:) Och eftersom jag inte sitter vid datorn får ni en bild på Milton från idag, en fika-kille på Siljan!:)