Välkommen maj

Om bara en liten stund ska jag krypa ner under en filt i soffan och se "Hundraåringen". Jag ska bara vänta in Fredrik som är ute och skruvar balkskor. Den här veckan har vi kommit igång med altanen och snart har vi nog ett färdigt golv där ute. Och då är vi en bra bit på väg!:) Jag hoppas att den ska stå helt klar till midsommar så vi kan fira midsommar där.
 
Annars flyger dagarna förbi, som det brukar på våren med andra ord. Det är påsk, valborg, massa födelsedagar, klämdagar och i år är det dags för studentfirande igen. Och sen är det visst midsommar och två veckor kvar att jobba innan det är dags för fem veckors semester. Det kan nästan bli lite för mycket för mig känner jag ibland, jag hinner inte med allt det där "vanliga" och knappt stanna upp och känna efter heller.
 
Men det har rullat på väldigt bra senaste veckorna, mycket för att jag varit frisk och pigg igen. Tyvärr vaknade jag i måndags och var så trött, förmodligen är det riktigt höga halter av pollen som påverkar mig. Under veckan har det bara blivit värre och nu är jag jätte snorig och hängig igen. Vet inte om det bara är pollen som bråkar eller om jag är förkyld också. Hur som helst så är det inte vad jag behöver just nu, inte något av det. Senaste dagarna så har dessutom den lilla mannen här hemma börjat kasta sig på golvet och skrika om han inte får som han vill, det i kombination med min trötthet är inte kul.
 
Men det är bara att bita ihop. Imorgon så åker jag och Ebba till Nora på chokladkurs och det är nog precis vad jag behöver. Få komma iväg lite och snöa in på något jag tycker är roligt och intressant!:) Sen väntar en helt vanlig jobbvecka och jag hoppas att jag är frisk så jag kan träna igen, jag skulle verkligen önska att maj fick bli en träningsmånad och en möjlighet att ta mig den sista biten tillbaka till styrkan jag hade i kroppen innan jag blev gravid med Milton!
 
Killen som är tokig i choklad
 
Han vill också gärna hjälpa till och skruva