Första förkylningen

Milton började kännas hängig redan i början av förra veckan, men då han varit i ett utvecklingssprång så tänkte jag att det lika gärna kan vara något sådant som påverkar. Men när Fredrik var in till honom förra fredagen på kvällen var han jätte snuvig. Men under förra helgen höll han ändå humöret upp och vi hann med lite shopping på Kupolen och kalas för kusinerna Stella och Sixten som fyllde 3år i lördags. På söndagen sova han lite mer bara, men i början av den här veckan har det varit bra gnälligt och mycket sömn har han behövt, feber verkar han dock ha klarat sig ifrån även om jag tycker han känts lite varm ibland så har han legat på max 37,2.
 
Mat tyckte han inte heller vara intressant i början av veckan, det var amning som gällde och den vanliga ersättningsflaskan till kvällen. Så det har bara varit att gilla läget och ammat en gång i timmen dagtid, Milton är som sagt en hungrig kille, det är inte för inte vi har introducerat gröt rätt tidigt. Igår och idag har han dock varit mycket piggar och maten är lika toppen som innan. Men eftersom han har varit utan den ett tag vill jag inte gå för snabbt på med den igen, det är inte speciellt populärt, han blir verkligen skit sur när maten tar slut!;)
 
Vi har haft en rätt lugn vecka hittills eftersom han varit förkyld. Han har sovit som bäst om han haft sällskap i sängen, så där har jag legat bredvid honom och lyssnat på poddar. Sen Milton kom har jag helt klart blivit bättre på att ta det lugnt och vila. Men igår var vi i alla fall till mitt jobb och hälsade på för första gången sen han kom. Det var härligt att träffa dem allihop igen, tyvärr var det flera av barnen på "min" avdelning som var sjuka, men vi får hälsa på till hösten igen!:)
 
Idag har vi hunnit med två promenader, en träningspromenad och en lugn promenad till Hjultorget. Vi fick lov att spana in nya Delicato Outlet så klart!;) Det fanns mycket smaskigt där kan jag lova, även om jag så klart föredrar att få baka själv! Men ett par polkabollar fick följa med hem i alla fall. Milton vaknade på vägen hem från Hjultorget och vägrade som vanligt att ligga kvar i vagnen, att sätta en kudde så han ser hjälper inte heller. Så Fredrik fick bära honom i famnen hem. Men idag kom vår nya bärsele som verkar toppen, så nu ska det väl blir lite lättare att bära på plutten tills han passar i sittdelen, då hoppas jag han ska tycka det är kul att åka vagn igen.
 
Nu ska jag och Fredrik fika på lite rabarberpaj, rabarbern är som godast just nu så det gäller att passa på!:)