Vardag och höstkänslor

Så var vardagen igång igen, sen två veckor tillbaka till och med. Så i både huvudet och livet har det varit full rulle sen dess känns det som. Jag var inte alls sugen på att börja jobba när semestern väl var slut men det har faktiskt gått super bra! Det har känts roligt och inspirerande att vara tillbaka precis som jag hoppades på och det är alltid spännande med nya barn och att lära känna dem och deras familjer. 
 
Tyvärr så räckte det med två veckor på jobbet för att jag skulle dra på mig en förkylning. Den kom smygandes igår med halsont och trötthet och idag vaknade jag genomförkyld. Verkligen inget jag var sugen på, hade hoppats klara mig helst hela hösten. Så idag har det varit en soff-dag för min del och med regnet som piskar utanför så har det inte kunna bli mer höstlikt. Senast förra helgen gick vi i shorts och nu är det tjocktröja som gäller, känns som det gått lite väl fort. Jag gillar förvisso hösten, men den får gärna vara solig och hålla lite värme kvar!:)
 
Imorgon blir det en sjukdag för mig förhoppningsvis blir det bara en! Så snart är det bästa jag går och sover bort det hela.