Nyttiga pannkisar

Igår fick jag ett nyttighetsryck, ja de kommer med jämna mellanrum och jag är egentligen väl medveten om vad jag ska äta och inte för att må bra. Jag har bara inte orkat tänka på det sen sommaren började, ibland får det bara så. Men igår kom det som sagt ett sådant ryck, förhoppningarna är också att det kommer oftare nu när jag ska börja komma i den där formen, oktober får bli en uppstart. Igår vart det i alla fall nyttiga pannkakor, sylten var hemmagjord också, med andra ord lite mindre konstiga saker i den, socker i sylt kommer man inte ifrån!;) Här får ni receptet i alla fall, i fall ni skulle få ett nyttighetsryck, de smakar som vanliga pannkakor och björksocker är ett nyttigt socker. Fråga mig inte varför det är nyttigt, har läst det men just nu minns jag inte. Mitt minne är bra men kort just nu!;)


Pannkakorna avnjöts på altanen i världens sommarvärme, härligt!:)

4dl Havremjölk
2dl Rismjöl
½dl Björksocker
6st Ägg

Blanda havremjölken, rismjölet och björksockret.
Rör sen ner äggen i smeten.
Och sen är det bara att steka.
Inga konstigheter!:)