Sommarens sista suck

Vissa träd har redan börjat på att få gula löv och vindarna känns lite kallare än förut. Men än har det varit varmt på dagarna. Vi gick till Hjultorget idag på eftermiddagen medan Milton sov middag i vagnen, vi tänkte vi skulle hinna med en sista mjukglass innan sommaren verkligen är förbi. Solen hade naturligtvis gått i moln precis just då vi skulle till och äta våra mjukglassar och det kan ha varit den kallaste mjukglassen jag någonsin ätit. Det var så vi frös när vi gick hem igen, men det finns ingen som kan säga att vi i alla fall inte försökte ta vara på det sista av sommaren!;)
 
Idag fick vi äntligen upp Miltons gunga också, den är kul en stund i alla fall, det mesta är bara kul en stund just nu. Det är ett nytt utvecklinssprång och jag tyckte mig ana ännu en tand(!) idag, men jag fick absolut inte kolla i munnen på honom!;) Som vanligt är det bara att gilla läget, det går över som tur är! Och när det lagt sig har han förmodligen lärt sig massa nytt igen!:)
 
Nu ska jag se klart på idol, sen kanske jag orkar städa ett till skåp i köket. Det är mitt senaste evighetsprojekt, men  en har inget val när sakerna ramlar ut när en öppnar skåplukorna!;)