Envisa trötthet

Jag skulle kunna betala mycket för att slippa vara konstant trött och ha ont kroppen. Jag hade förhoppningar om att de på vårdcentralen skulle lyckas hitta något litet som typ vitaminbrist eller så och sen skulle problemet vara löst. Men jag är så frisk en kan bli, bättre värden än mina får en leta efter. Och det är väl bra, det är lyx att få vara frisk och kry. Tyvärr hjälper det varken min trötthet eller ledvärk. Nu hoppas jag själv hitta en lösning.
 
Till något bättre. Miltons feber försvann helt i natt och idag har han varit sitt vanliga jag tills det var dags för läggning. Så mycket bra dag och så skönt att han är frisk!:) Men läggningen var en motsats, så nu sover han oroligt i vagnen. Men orolig sömn i en vagn är bättre än ingen resonerade jag. Vi får hoppas natten blir bra trots allt! 
 
Nu ska jag slötitta på tv en stund och hoppas på att vi kan komma i säng och få sova i hyfsad tid. Imorgon har vi i alla fall en härlig fika inbokad, ska bli så skönt att komma ut lite efter de här dagarna inomhus