Härliga vår!

Min förkylning verkar ge med sig i samma takt som snön smälter. Skönt så jag kan njuta lite bättre av våren.

Tog mig en promenad efter jobbet idag och det får bli en om dagen resten av veckan också, måste börja någonstans med träningen. Nästa vecka tror jag kan köra på för fullt igen, skönt. Dessutom så skvallrar gruset som knastrade under mina skor under promenaden om att jag snart kan dra på löparskorna igen och ge mig ut. Cykla till gymmet kan jag också snart göra. Åh så underbart!

Efter promenaden satte jag mig med en kopp kaffe på altanen utan täckjacka och täckbyxor. Njöt av känslan att det blir första våren i huset och att jag kan sitta på vår altan varje dag det är sol, i alla fall tills det blir dags att riva den. Kastade bort alla gamla höstväxer ur krukorna på altanen gjorde jag också, nu får de stå tomma tills det är dags att plantera vårblommorna. Tills det är dags att börja röja upp i trädgården igen, ser fram emot varma kvällarna när man kan vara ute och pyssla, hoppas hinna med att slå upp staket under våren också.

Härligt med lite motivation och ork igen. Våren gör jobbet betydligt lättare också, för vi är ute i solen massor och det är så skönt för barnen att få vara ute och inte behöva slåss om utrymmena vi har inne. Det står inte på förens vi kan vara ute nästan hela dagarna och äta mellis ute också, härligt! En av många fördelar med mitt jobb, jag får vara ute massor!:)

Ja ni märker vad våren gör, så nu kan snön smälta fort fort!:) Blir våren bara lite i närheten av hur bra förra våren var är jag nöjd!:)


Har för övrigt börjat återfå lite kunskap om manuellt fotografering igen och bilderna blir så mycket bättre och det blir så mycket roligare att fotografer. Jag menar se bara hur kul man kan ha med manuella inställningar, ett stativ och en fjärrkontroll! Jag bjuder på den!;)