Längtan efter våren

Som jag längtar efter våren, jag tror det är solen som vi sett en de pål slutet som gör det. Synd bara att det varit så kallt, vi har knappt varit ut. Det kan också bero på att jag knappt får på mig några ytterkläder, att Fredrik måste knyta skorna åt mig och att när väl alla kläder är på och jag ska ta mig någonstans så är jag bara bra otymplig. Det gör nog att jag längtar ännu mer till att bara hoppa i ett par skor och en skinnjacka, fy sjutton vad skönt!;)
 
Jag har börjat längta efter långa promenader också, utan sammandragningar och ont i varenda kroppsdel. Träning överlag är väl något jag börjar längta efter, jag har ju aldrig varit så här gravid förut!;) Jag är väldigt glad att jag får vara så här gravid, att bebis i magen verkar må bra och trivas där inne och den får gärna stanna där inne minst tre veckor till. Men efter de tre veckorna kommer jag nog vara rätt less!;) Mot Milton är det ju redan som att gå på övertid både kroppsligt och psykiskt, snart en hel veckas övertid, heja oss!:)
 
Med vår-längtan kommer också förändrings-längtan. Jag vill köpa ny inredning och möblera om!;) Helst ska jag köpa en ny garderob också!;) Fast just kläder är inte så himla kul just nu, men snart! Jag ska bara överleva amningsperioden först också, det är lite pyssligt det där med att alltid ha bra kläder att amma i. Men det är en väldigt kort period så det är helt klart värt det!:) Nu ska jag väl inte förutsätta att jag kan amma den här gången, fast jag räknar med det, efter slitet jag la ner för att få amningen att funka med Milton så behövs det verkligen en stor motgång för att jag inte skulle lyckas den här gången.
 
Hur som helst, inredning och kläderna får gärna gå i de här färgerna. Den vinröda får kanske var lite mörkare i färgen och bara på små detaljer när det kommer till inredningen.