Hej livet!

Maj och juni är som vanligt två intensiva månader, massor med röda dagar har de också som förkortar arbetsveckorna. Ja, fruktansvärt fort går det! Jag har två fyradagarsveckor och två helveckor kvar att jobba innan jag går på fyra veckors semester. 
 
Jag har faktiskt börjat räkna ner lite, även om jag trivs väldigt bra och det för det mesta är det kul och givande. Så behöver jag semester. Ibland är det tyvärr ett frustrerande jobb också, det finns inte pengar till något men besparingar finns det gått om. Jag undrar så ofta; varför prioriterar ingen Sveriges framtid? Och efter att ha läst fruktansvärd statistik gällande oss förskollärare på slutet så undrar jag också: hur har Sverige tänkt rekrytera nya förskollärare? Malin Wollin skriver en bra krönika på ämnet, väl värd att läsa! Ni hittar den här.
 
Men för att inte fastna i det svarta kring mitt jobb. Milton är i en "testa sina föräldrars tålamod"-period, så lite gråhårig känns det som jag håller på att bli. Men förutom det så mår vi bra!;) Vi målar och spikar altan så fort tillfälle ges, bra blir det och snart är det klart!:) Då ska i för sig resten av det vita på huset också målas grått, men vi har ju hela sommaren på oss!;) Och ja Miltons rum måste vi också börja med sen!;)
 
Men det känns som vi hunnit med en hel del kul på slutet också och jag har verkligen kunnat tanka på med positiv energi!:) Och det händer mycket kul framöver också, mer positiv energi!:) Jag måste bara komma ihåg att vila också, det är också en viktig del av livet.
 
Här får ni några bilder från dagens förmiddags-utflykt till Böle!:)