En fas

Milton sover äntligen! Jag har fått i mig två smörgåsar och en kopp te, har tränat dubbelt upp idag så mat behövs, fast jag äter inte gärna så här sent egentligen.

Den här veckan har varit upp och ner, mest ner faktiskt. Det där med spjälsäng gav jag upp igår, just nu funkar det inte. Han kan knappt sova på sin egen kudde i vår säng. Det har varit en hel del kinkighet under veckan och idag så har han mest varit kinkig hela dagen. Det är med största sannolikhet en fas, de kommer med jämna mellanrum och vissa är värre än andra. Bara att vänta ut den och låta honom sitta fast på en så länge, som tur är så minns man väl inte just det jobbigaste tiderna mest!;) Dessutom lär han gå igenom det här också för att utvecklas vidare!:)

Ibland känner jag mig dock beredd att lägga mig platt på golvet och ge upp. Jo jag är lite av en drama queen i fall någon missat det!;) Omöjligt han jag lever med i alla fall, ni skulle höra mig dessa sömnlösa nätter. Skulle jag spela in mig själv skulle jag förmodligen skämmas som en tok dagen efter!;) Så kan det vara.

Nu borde jag förmodligen gå och sova så jag hinner få lite sömn, men det är så otroligt tyst och skönt här vid köksbordet.