Full fart framåt

Alltså det här med att försöka få ner något inlägg här ibland, det går sådär. Just nu är det fullt ös på alla plan. Ute byggs det för fullt, fort går det! Jag ska försöka hinna med att dokumentera det hela, så det inte står en färdig utbyggnad där helt plötsligt!;)
 
Själv är jag inne på min tredje vecka med träning och bra kost och jag säger bara: fy sjutton vad skönt det är och vad bra jag mår för det mesta! Nog gör småbarnstiden att jag är lite svajig ibland, men med träning och bra kost så är det mer stabilt, det ger så mycket tillbaka. Att må bra är det viktigaste i det hela, att jag väger mindre än innan jag vart gravid med Milton är bara att litet plus i kanten. Som ni vet väger muskler mer än fet så jag har inget mål att gå ner mer, antingen ligger jag stilla här eller så går jag upp något kilo när jag bygger på mig lite mer muskler. Men det får ta sin tid, målet var att vara tillbaka till vikten och hyfsad form när Elis blir ett år, så jag kan med gott samvete tänka lagom är bäst med det mesta!:)
 
Något som det tyvärr har varit lite lite av senaste nätterna är sömn, Elis är en snorig argbigga med kliande tänder och hård mage. Vi som annars är bortskämda med rätt så bra sömn blir lite slitna. Jag är lite rädd att det här halvåret ska bli som Miltons andra halvår i livet, men försöker tänka att det bara är ett halvår i så fall och det går ju fort över! Vipps så är han två år och vaknar max en gång per natt!;) 
 
Men ja det rullar på och jag hinner som vanligt knappt med!;) Nu åter till Idol, mitt favoritprogram just nu!:)