Status

Veckorna springer förbi, igår blev Elis 11veckor och på torsdag är det dags för vaccination. Jag hinner knappt med!;) Fast ibland är det rätt skönt att det går fort också, i alla fall när båda barnen är i någon typ av fas samtidigt!;)

Milton är inne i en period då han inte vill sova på kvällarna och får han inte som han vill så ligger han oftast på golvet och skriker och gråter. Han är med andra ord som så många andra tvååringar!;) Elis, ja han är just nu i extra stort behov av närhet så det blir mycket bärande och vandrande runt runt här hemma med honom i famnen. Men det är bara att gilla läget det blir bättre!

Barnen är lite snoriga och jag känner av pollen vilket gör mig ännu tröttare än vad jag redan är. Men förutom det är vi pigga och friska och jag hoppas det får vara så över sommaren. 

Så livet rullar väl på här hemma!;) Fredrik är föräldraledig på kvällsveckorns fram till semestern, det känns som en toppen bra lösning. När Fredrik jobbar kväll nästa gång är Elis ett halvår och då ser situationen förmodligen helt annorlunda ut. 

Annars händer det väl inte så mycket speciellt, mest är det vardag och jag trivs med det. En får sätta guldkant på den helt enkelt. Den här helgen har Ylva och Maria varit förbi och till veckan ska jag lämna Elis med Fredrik och åka till frisören, det är sådana små besök och saker som gör det!:)

En liten status uppdatering!;)

Mina två!<3