Valborg

Den här dagen får alltid mitt minne att flyga, det känns som att varje Valborg har något speciellt med sig och då ska vi nog faktiskt säga både bra och dåliga saker. Det är sjukt att det är fyra år sedan jag bodde i Uppsala och firade Valborg där. Hur mycket har inte hunnit hända sedan dess? Och bara sen förra året. Men mest positivt kan vi väl ändå konstatera och lämna det där.

För den här ledigheten har jag faktiskt bara njutit av sen i fredagskväll. Det känns så underbart härligt att våren faktiskt har valt att komma på riktigt igen efter att den stannade upp där ett tag. Nu hoppas jag bara det håller i sig, så vi kan få lite ordning på trädgården och fler grillkvällar. Vi bor verkligen på en av de finaste platserna i världen. Härligt är det att blicka ut över Finnviken från altanen och känna lugnet som alltid finns här Tunsta. Ja jag njuter verkligen just nu, livet är i fas känns det som. Tveksamt om det kan blir så mycket bättre.

Ja det skulle vara träningen då, jag ska åka och handla lite allergimedicin igen och ge det en chans till. Sattsar på att kunna börja ordentligt på onsdag igen. Sen så är nog nästan alla bitarna på plats för just nu!:)



Vår