Vårdagjämning

Men vart är våren? Ute yr snön och det är skit kallt rent utsagt! Idag är en sådan dag då jag verkligen inte orkar gör något alls. Jag som annars gärna slänger mig ut på en promenad har bara öppnat dörren när en katt vill in eller ut. Milton han sover eller äter mest idag, två korta vakenperioder då han varit på bra humör har han haft. Men sov ska han bara göra på mig, i vagnen har det gått max en halvtimme de gånger jag testat.

Han är verkligen en bebis i stort behov av närhet och just nu är han inne i en period då han till och med måste sova klistrad mot mig på nätterna för att inte väcka mig och Fredrik hela tiden. Så just nu känns det där med spjälsäng såååå långt bort.

Jag tycker sånt här är svårt ibland, hur jag ska göra, hur jag borde göra? Är alla barn så här eller är våran skrutt faktiskt extra krävande ibland? Jag är expert på att jämföra mig själv med andra också, dumt såklart, alla barn är olika. Det borde jag om någon veta! Men ja, det är verkligen inte bara att vara förälder. Många tankar som snurrar, men jag försöker lyssna på mig själv, hoppas att jag vet bäst och försöker att inte hamna i fällor om rätt eller fel.

Snart kommer i alla fall Fredrik hem och då får Milton sova på honom ett tag så jag får lite tid till något annat!:) Promenad och träning tänker jag faktiskt ignorera idag, jag orkar inte!;)