Del 1 av utbyggnationen

Jag har nu trotsat tröttheten och lagt in bilder på datorn så ni får se lite av byggnationen. Fas ett av bygget var nämligen i hamn förra onsdagen, då fanns det inget kvar för snickarna att göra i väntan på takstolarna. Men redan imorgon kommer takstolarna så då är vi igång igen!:) Eller ja, snickarna!;)
 
Måndag den 24e augusti började bygget, kvart i sju på morgonen kom lastbilen med grävmaskinen och strax efter sju var de igång. 
 
Den 25e augusti såg det ut så här:
Färdig grävt, kantbalkarna är på plats och isoleringen som ligger under plattan.
 
Den 9e september såg det ut så här:
Golvvärme och plattan är på plats. Muraren har murat upp källaren och det går att gå från befintliga källaren till nya delen. Några av väggarna i källaren har börjat komma på plats och även balkarna till övervåningen börjar komma på plats.
 
Den 17e september såg det ut så här:
Övervången börjar ta form! Mycket presenning har det gått åt för att skydda allt från regn. 
 
Den 23e hade snickarna också fått dit en tillfällig ytterdörr(till höger), tagit bort badrummsfönstret och dragit ventilation från badrummet nere.
 
I källaren har det också hänt en hel del men ljuset är så klent där nere ännu så det får komma med i nästa del!:) Nu väntar vi med spänning på morgondagen, sen kommer det nog gå undan igen!:)

Kommentera här: