Kossa

Just nu känner jag mig mest som en ko. Jag minns att jag var sådär lagom road när jag pumpade och sen ammade Milton i 1,5 timmes intervaller när han var liten. Nu pratar vi halvtimmes intervaller eller maraton-amningar under flera perioder av dagen. Och jag är sådär måttligt road även denna gång. Tack och lov sover Elis i tre timmars intervaller på nätterna i alla fall!

Och jag vet att det är många nyfödda som är så här, det gör det dock inte ett dugg roligare!;) Och vore det inte för barnens bästa och att det är så smidigt när det funkar så hade jag nog redan gett mig. 

Imorgon äter jag i alla fall sista antibiotikan och jag hoppas att Elis kan bli lite bättre i magen då. Sen hoppas jag så klart att jag aldrig behöver vara med om en bröstinfektion igen, att svampen snart ger med sig och att det där jäkla såret kan läka helt! Så efter den här starten så hoppas jag på lite mer flyt. Gärna till på tisdag för då börjar Fredrik jobba igen och då behöver jag allt lite flyt!;) Men först ska vi ha en mysig helg med fina vänner på besök!:)