Vecka 22

Jag vill börja med att ta tillbaka allt jag sa om att Milton verkade på gång att bli frisk, det var verkligen att jinxa det hela. För usch vilken natt, igen. Jag och Fredrik är helt utpumpade just nu och jag känner mig ledsen över att Milton vägrar att vara med mig nattetid, det är bara pappa som gäller!:( Jag får serva med vatten, bananer, medicin och något att pyssla med och får väl nöja mig med det.

Vi blev i alla fall hemma alla tre idag igen, eftersom ingen sovit mer än någon timme. I morse ringde jag till vårdcentralen igen och förklarade att det inte blivit bättre och att han skriker hysteriskt nattetid. Så vid lunch fick vi en tid och visst var det öroninflammation som vi misstänkt och eftersom det inte blivit bättre sen i tisdags så fick Milton penicillin utskrivet. Så nu hoppas vi att det blir bättre för alls skull!;) 

Annars så gick vi ju in i vecka 22 idag och besök hos barnmorskan stod på schemat. Fick höra bebisens hjärtljud som låg på 144slag/min, alltid lika mysigt att höra sin bebis hjärtljud!:) Eftersom jag haft mycket sammandragningar senaste dagarna och kännt mig orolig över det(fast det är helt normalt och förmodligen beror på dålig sömn och stress) så ville barnmorskan ringa och rådfråga specialist mödravården. De bokade snällt in mig på en tid för att få komma dit och ventilera oron och kolla så att det faktiskt inte är något som påverkar min kropp. Så på tisdag blir det ett besök i Falun, jag blir så glad när människor verkligen tar mig på allvar!:) Jag har tyvärr känt innan att det inte alltid är så i vården och jag blir lika lycklig varje gång jag blir överbevisad!:) 

Så jag känner mig lättad efter det här besöket och nu är det bara att hoppas på mer sömn och lite lugn så ska nog min kropp må bättre också! Lättare att njuta av något när en är pigg och glad!:)

Förresten har jag glömt att visa bilder på Miltons nya fondvägg, det är taskiga mobilbilder jag vet!;) Ska ta bättre bilder när rummet börjar få inredning.

Före

Efter