Grått, grått..

Dålig uppdatering här. Men det har varit så grått och regnigt och det har varit ett par riktigt tuffa sjukdomsperioder nu. Vilket betyder att vi inte sovit så mycket och allt har blivit ännu gråare och negativare. Jag har sen Milton föddes verkligen förstått hur viktigt sömn är för mig och hur mycket det påverkar mig att jag inte sover. Jag tror vi är olika där, jag är otroligt känslig.

Hur som helst så är vi äntligen på banan igen!:) Milton har varit på förskolan fyra dagar och jag och Fredrik har jobbat som vanligt. Eller jag har varit på utbildning två dagar och i barngrupp två dagar, mycket välbehövligt för min kropp. Imorgon tar jag ut komp så Milton och jag blir hemma hela dagen. När Fredrik kommer hem lär vi försöka städa lite, men vi sprider kanske ut det på två dagar, min kropp och jag är inte riktig överens just nu. Jag tycker det har gått bra fram tills nu, visst har jag haft lite ont här och där, det kommer på köpet. Jag hade ont i ryggen tidigare med Milton, det beror förmodligen på att jag då jobbade 100% och jobbade i sämre skor. Men senaste kvällarna har ryggen och jag inte varit vänner, så jag hoppas helgen och mer vila gör det bättre!:)

Vi har precis som förra helgen inte skaffat oss så mycket planer och det känns välbehövligt, för oktober har i övrigt känts fullspäckad. Men november verkar bli lugnare, jag ska se till att det blir en lugn månad. För sen kommer december och det blir aldrig lugn månad hur jag än gör, men det är absolut en av mina favorit månader och jag vill ha den så!:)

Nu väntar snart final i "Hela Sverige bakar" så jag ska bädda ner mig bredvid Fredrik. Vi firar fem år idag, fem härliga år!!<3