Höstlov

Den här veckan har Milton höstlov, nu går han förvisso bara 9-12 tisdag-torsdag. Så ja, det är väl ingen jätte skillnad!;) Tyvärr härjar det en förkylning här hemma vilket gör att vi inte riktigt är på topp. Milton började snora i torsdags, tack och lov så försvann det på två dagar och nu är han bara lite hostig på nätterna. Elis däremot har varit riktigt snorig sen i lördags, jag tycker snorande är bättre sen igår men idag har han varit så gnällig! Och i natt sov han inte så bra, så idag har jag varit trött. 

Tyvärr så är jag som jag säkert nämnt förut fruktansvärt känslig med sömnen, sover jag för lite så blir jag ingen rolig person. Jag önskar jag bara kunde skaka av mig det och slå ner på tempot. Istället har jag varit tjurig hela dagen, min stackars familj har fått ut för det, speciellt Fredrik. Jag försöker leva med mantrat: "Det blir bättre!", fast just nu känns det som jag nog aldrig kommer få sova en hel natt igen!;)

Annars rullar det på här hemma, bygget har gått på lite lågvarv några dagar men nu är de igång igen. Förhoppningsvis rivs ställningarna innan helg och då är snart utsidan klar. Vi har köpt tapet till hallen och beställt golv till hallen och vardagsrummet. Så nu behöver vi bara hitta en tapet till vardagsrummet och handla färg sen är vi redo för att ta över. Vi kommer börja med övervåningen och som jag ser fram emot det!:)

Vi har annars mest pysslat här hemma i veckan, Milton älskar att pyssla så jag har letar Halloween-pyssel. Sen har han önskat att vi ska baka så vi ska hinna med lite tekakor och Halloween-bakning nu i sluter av veckan. En fika hos vänner vi inte fikat med på länge och middag hos barnens farmor och farfar ska vi också hinna med i helgen!:)