Med ett nytt år i sikte

Ja 2012 kommer med stormsteg närmare, det känns bra, mycket bra faktiskt! Lite roligt inplanerat framöver, enda till sommaren faktiskt!:) Vardagen kommer rulla på fint, jag får ha kvar mina fina arbetskollegor, jag är klar med träningsschemat (ruskigt taggad också) och det känns som mitt lilla livspussel får fler och fler bitar på plats!:) Sen kan det väl bara blir bättre när det blir ljusare ute!?

Någon årskrönika eller liknande tänker jag inte ge mig på, för så länge har inte den här bloggen funnits och det är förresten inte så viktigt för mig heller. Tråkigast med nytt år är att den här ledigheten börjar gå mot sitt slut, men sånt är livet!;) Idag så har vi ost- och kexkväll framför "På spåret", ost- och kexkväll dan innan nyårsafton är en fin tradition får förra året som vi kommer hålla hårt i, så gott!:) Imorgon väntar en fin eftermiddag och kväll med fina vänner, så bra sista dagen på året kan bli helt enkelt!:)

För övrigt måste jag medge att jag varit lite dålig på att uppdatera efter jag skrev att jag skulle bli bättre, men helt har jag inte legat på latsidan med bloggen förstår ni. Jag jobbar på ny design och hoppas får ordning på det om någon månad i alla fall!:)

Gott nytt år!