Vecka fyra

Efter en lite dåligt med uppdateringar förra veckan så tänkte jag återigen använda bloggen som träningsdagbok igår. Men just då när jag orkade precis innan jag tänkte göra en skön landning i sängen så fungerade visst inte blogg.se, det var lite surt. Men bättre sent än aldrig brukar man säga och vem vet kanske jag har mindre för mig den här veckan!;)

Målet för vecka fem var ett styrketräningspass på gymmet och två valfria pass gymmet eller i längdspåret. Jag hade säkert kunnat öka på mer, men jag tänker att skynda långsamt är det bästa. Då är risken mindre att man drar på sig en förkylning eller något annat trevligt igen och så hinner kroppen med att bygga upp allt i lite mer lugn och ro. Måste erkänna att jag har lite för mycket erfarenhet av att ge lite för mycket på en gång efter en paus, men det är tur man blir klokare med åren!;) Vecka fem:

Måndag: Gym (Bröst+Triceps)
Tisdag: 1h Yoga
Onsdag: Promenad
Torsdag: 30min Core + 30min Step
Fredag: Ingen träning
Lördag: 6km Längd (Klassiskt)
Söndag: Promenad

Precis som veckan innan lägger jag inget fokus vid längd eller tid, skynda långsamt som sagt!:) Den här veckan ser ut att bli en mycket bra träningsvecka också! Det enda som jag inte gillar är att det verkar ska bli himla kallt till helgen och då ger jag mig inte ut i något skidspår det är något som är säkert!;)


Nu: Lite country, en bra bok och lite kvällsfika (te, frukt och smoothie). Man kan ha det sämre!;)