Sista semesterveckan

Så var jag inne på sista semesterveckan, det känns lite vemodigt. Det har varit en härlig semester hittills, möjligen lite för varmt för min smak. Förra veckan var det verkligen för varmt! Den här veckan verkar temperaturerna bli lite mer normala, tack och lov.
 
Slutet av förra veckan blev det mest till att slappa här hemma och åka till något ställe och bada, något annat orkade vi inte med i värmen. Så Milton har faktiskt badat både i Finnviken, Helgbo och Siljan och tyckt det varit riktigt roligt efter ett tag. Tänkte att det skulle bli som i Rullsand, men han har bara varit lite försiktig och avvaktande i börja, sen har det varit full fart!:) 
 
Så det är väl det positiva med värmen vi som annars är badkrukor har badat flera gånger den här semestern!;) Den här veckan är ganska så oplanerad. Det sista ur Miltons blivande rum ska plockas ur, det är bara några få saker kvar. Sen ska jag köpa maskeringstejp och ladda för att börja måla!:) Det är en vägg vi behöver hjälp att ta beslut om och sen hjälp med tapetsering, annars ska vi nog fixa allt annat själva!:)
 
Jag ska komma igång med träningen lite smått den här veckan också, efter mitt fruktansvärt långa uppehåll. Jag tog mig ut på en PW med Ylva igår kväll och idag när Milton sov så var jag till gymmet, så jag är faktiskt redan på gång!:) Sen drömmer jag om att komma ut i skogen och plocka blåbär. Så bara det blir lite svalare nu framöver och jag hittar mig ett sällskap så kanske jag förhoppningsvis kan få ihop en ynka liter i alla fall.
 
Nu sängen!